Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana – Catalunya
 
 

Benvinguts a la Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana (WCCM) — la comunitat espiritual que continua el llegat del monjo benedictí John Main, ensenyant a meditar i prosseguint la seva obra de restaurar la dimensió contemplativa de la vida.

La comunitat és un "monestir sense parets" obert a tothom, és una família de diverses comunitats presents a més de cent països del món, i el seu fonament espiritual el formen els grups de meditació que a nivell local es reuneixen setmanalment.

La comunitat és ecumènica amb l'esperit de servir la unitat universal a través del diàleg amb les diverses esglésies cristianes i amb les altres religions i tradicions de saviesa.


Entrevistes al pare Freeman al diari ARA i  a La Contra de La Vanguardia

El 24 de desembre de 2016 es publicava al diari ARA l’entrevista que l’Antoni Bassas va fer al pare Laurence Freeman, director de la nostra Comunitat. El pare Freeman també fou a entrevistat per a La Contra de La Vanguardia, el 27 de juny de 2012.

Benvinguts!

Darreres Notícies


Marató de Silenci

Davant la situació de tensió que s'ha generat al nostre país, convé que la serenor i la interioritat es facin visibles al carrer, i especialment en llocs emblemàtics. Per això, la Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana ens hem afegit a la convocatòria que fan un conjunt d’entitats, impulsada per la plataforma País Conscient, a fer una marató de silenci compartit, oberta a tothom. Podreu seguir les notícies i els horaris de convocatòria per compartir el silenci a Marato de Silenci.


Recés de meditació a Sant Benet de Montserrat amb Laurence Freeman

Laurence Freeman OSB vindrà de nou a Catalunya per guiar, del 3 al 5 de novembre de 2017, un recés silenciós de meditació al monestir de Sant Benet de Montserrat en què explorarem la meditació com a camí vers el jo veritable i vers la creació de relacions veritables. Cliqueu aquí per a fer l’inscripció.


Bonnevaux, una nova llar per a la Comunitat

Celebrem el nostre 25è aniversari mirant al futur. Després d’àmplies consultes amb els nostres coordinadors nacionals i altres líders, hem corroborat la necessitat d’una nova llar per a la Comunitat, la necessitat d’un centre on arrelar l’ensenyança essencial i des d’on allargar la mà a les generacions futures. Una llar des d’on nodrir els mestres i les comunitats nacionals. Serà un lloc de pau, bellesa i renovació per rebre la visita de persones que després tornin a les seves comunitats i les enriqueixin: una “casa d’oració per a tots els pobles” (Mc 11, 17).