Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana – Catalunya
 
 

Benvinguts a la Comunitat Mundial per a la Meditació Cristiana (WCCM) — la comunitat espiritual que continua el llegat del monjo benedictí John Main, ensenyant a meditar i prosseguint la seva obra de restaurar la dimensió contemplativa de la vida.

La comunitat és un "monestir sense parets" obert a tothom, és una família de diverses comunitats presents a més de cent països del món, i el seu fonament espiritual el formen els grups de meditació que a nivell local es reuneixen setmanalment.

La comunitat és ecumènica amb l'esperit de servir la unitat universal a través del diàleg amb les diverses esglésies cristianes i amb les altres religions i tradicions de saviesa.


Entrevistes al pare Freeman al diari ARA i  a La Contra de La Vanguardia

El 24 de desembre de 2016 es publicava al diari ARA l’entrevista que l’Antoni Bassas va fer al pare Laurence Freeman, director de la nostra Comunitat. El pare Freeman també fou a entrevistat per a La Contra de La Vanguardia, el 27 de juny de 2012.

Benvinguts!

Darreres Notícies


Curs d’introducció a la meditació cristiana

El grup de meditació de la parròquia de la Puríssima Concepció, de Barcelona, fa un curs de sis setmanes d’introducció a la meditació cristiana, els dimarts a les 19:30, els dies 21 i 28 de febrer, i 7, 14, 21 i 28 de març.


Tardes de Silenci a Sant Benet de Montserrat

Nova tarda de silenci i meditació al monestir de Sant Benet de Montserrat, el proper 11 de març de 16h a 18h. És un espai obert a tothom i no cal haver meditat prèviament per poder participar-hi.


Recés de Setmana Santa a l’illa de Bere, Irlanda

El recés de Setmana Santa, del 9 al 16 d’abril de 2017, és un pelegrinatge interior dels misteris de Pasqua a mesura que avança la Setmana Santa. El programa del recés inclou períodes regulars de meditació, xerrades del monjo benedictí Laurence Freeman, les litúrgies de Pasqua amb els habitants de l'illa, i temps per a la lectura, passejar i solitud. Tothom és benvingut a participar.


Bonnevaux, una nova llar per a la Comunitat

Celebrem el nostre 25è aniversari mirant al futur. Després d’àmplies consultes amb els nostres coordinadors nacionals i altres líders, hem corroborat la necessitat d’una nova llar per a la Comunitat, la necessitat d’un centre on arrelar l’ensenyança essencial i des d’on allargar la mà a les generacions futures. Una llar des d’on nodrir els mestres i les comunitats nacionals. Serà un lloc de pau, bellesa i renovació per rebre la visita de persones que després tornin a les seves comunitats i les enriqueixin: una “casa d’oració per a tots els pobles” (Mc 11, 17). 


Butlletí internacional “Meditiatio” (desembre 2016)

Podeu descarregar-vos el darrer butlletí internacional, ja sigui l’original en anglès

o la traducció al castellà.